vineri, 2 august 2013

Cheamă-ţi toate rudele

la Cupa Media Winners, un eveniment epocal ajuns la ediţia a doua la Cluj-Napoca. Organizat pe terenurile impecabile ale superbei baze Winners Tennis Club, turneul îi aduce faţă în faţă pe cei mai de seamă reprezentanţi ai presei/media/bloggerilor din oraş, dar nu numai.

Fiindcă prima ediţie a fost un real succes, competiţia fiind foarte strânsă până la ultima minge şi ultima răsuflare a învinsului, cei de la Winners ne invită din nou pe zgura din Parcul Rozelor pentru a ne întrece şi în rachete, nu doar în pixuri, tastaturi şi aparate foto.

Cupa Media se desfăşoară în cadrul turneului internaţional AEGON Junior Open care astăzi îşi va decide finaliştii. Semifinalele vor fi transmise în direct şi în exclusivitate la TVR Cluj.

Mă prezint şi eu, inevitabil, la acest concurs devenit deja o tradiţie. Chiar dacă nu sunt tocmai un as în tenis, ador acest sport de câteva săptămâni. Chiar am început să cunosc câţiva jucători, cum ar fi Djokovic, Federer sau Nadal, dar şi pe jucătoarele din ATP, de exemplu Sorana Williams sau Şarapova, nu mai ţin minte cum.

Sperăm cu toţii (participanţii) să-l vedem azi la Winners şi pe foarte tânărul tenisman clujean legitimat la Winners Tennis Club, care sperăm să se fi întors de la un turneu din Slovacia, unde a pierdut în turul 2, deşi a jucat foarte bine împotriva unui adversar care s-a dovedit a fi mai bun. Este al 5-lea român din clasamentul mondial şi o mare speranţă pentru tenisul românesc.

Cupa Media este un produs Winners Tennis Club, Banca Transilvania (title sponsor), AEGON România, Mediatic, Ştiridesport.ro.

Hai cu melodia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
;