vineri, 30 august 2013

Unguruşan a ajuns în Europa League. Bine, bă!

Unguruşan, cel care a dat cam o centrare "de gol" cât a jucat la noi, adică vreo 5 ani. Atunci cu Dinamo, la acel 4-3 cu Matache în poartă, Boştină la mijloc şi Lemnaru în atac. Cândva tovarăş cu Boştină prin vestiar, a plecat de la U cam deodată cu... Boştină oare? Oricum, neimportant. Îl luase, deci, Pandurii, aparent surprinzător. Bine, şi acum e surprinzător. Altceva e important: faptul că el a ajuns în Europa înaintea Walteratului, cel pe care l-a scos Suensi-ul lui Grăsanovici.

Sau Erico, un fel de fundaşul - golgheter de la Târgu Jiu. Jucai, bă, şi tu la noi cândva, te-a adus dna Palmier. Mai ţii minte acel 2-6 pe care ni l-am luat tocmai la Târgu Jiu, bă, băiatule? Fantastic. Luaseşi pe atunci un roşu că ai făcut henţ în careu. Era Balaj arbitru sau Colţescu. Dar important e altceva, din nou, şi anume că Mitran Marius ne-a spus pe vremea aia că avem o luptătoare în conducere. Da, Marius ăla de a venit la noi pe stadion să facă un documentar cu Olaianos, alt rapsod.

Sau Christou. Ăsta cică a fost adus de Niculescu, dar luat iarna trecută de Anamaria Proţap şi dus tocmai la Pandurii, la pretenul Pârvulescu. Nu, nu dinamovistul Pârvulescu care joacă la Steaua, ci unu Eugen. Îţi plăcea, bă, şi ţie la Cluj, cică aici ai văzut zăpadă pentru prima dată. Frumos!

Sau Buleică, cel care a tras odată paralel cu poarta şi a sperat să o bage cineva în aţe. Sigur, i-a ieşit, că altfel nu devenea idol. Un grec l-a ajutat pe atunci. Iar apoi i-a molestat puţin pe ăia lui Porumboiu, într-un meci în care Stanciu sau Spanciu ăla de e acum la Steaua a fost salcâm. Pământ de flori, nu altceva.

Sigur, bă, tuturor vă pare rău de situaţia lui U Cluj. Mergeţi voi în Europa League, cu lignitul vostru cu tot, că noi rămânem cu Ganea şi Dedu. Pe voi vă va analiza după meci un anume Remus Răureanu sau Râureanu şi îi va vorbi lui Condescu de market pool. Răureanu, cel care scria în gsp după un Petrolul - U Cluj de la Mediaş că a fost blat pentru că a văzut el un bilet de pariuri jucat prin Albania sau chiar Kosovo. Dăduse Tony golul de 3-2 la ultima fază, centrare Boştină. Nu, Tony nu a jucat încă la Pandurii.

"La meci. Hai Pandurii! Joacă Chiricheş titular la Tottenham. Hai România!". Aşa vă vreau, bă, cetăţeni oneşti ai oraşului Cluj-Napoca. Sus pe maibac, nea Marin!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
;