luni, 21 iulie 2014

Cupa Ligii. I-am pişat pe ăia de l-au pictat pe Murg pe autocar

Pe al lor şi, în acelaşi timp, pe al nostru. Dar asta doar aşa, întâmplător.

Decât cu 1-0, gol Kovacs cam prin minutul în care unii de pe la tribuna aduceau popcornul necesar ultimului sfert de oră al primei reprize. Au jucat cam ăia de prin sezonu trecut: Veselovsky (care e sub Balauru, în continuare), Ninu, Neag, Bucşă, Kovacs, Boutadjine, Lemnaru. Plus nişte Jovanovic (iată şi primul fost Vasluian), Muşat (da, cel care tot pentru noi a jucat şi în Vaslui 1-0 "U" cu gol Max Nicu din sezonul trecut, deşi, cel puţin teoretic, îşi lua lozul de la Porumboiu), Raul Costin (şi el prin Rep. Vaslui cândva) şi Viveiros. Ultimul, tot de la Vaslui, evident, deşi mai toată lumea bună sau rea a fotbalului românesc îl ştie de pe la Braşov, unde a avut inclusiv onoarea de a fi antrenat de Ionuţ Badea, filosof.

Au mai intrat şi ăia, Târnă şi Ciupe, dar şi un anume Stojanovic. Târnăcop, o ruşine absolută. Păi în afară de golul ăla într-adevăr mişto cu Ceahlăul, ăsta n-a făcut mai nimic. Butajină, şi el, nu ţin minte să fi jucat ceva într-un meci.

Una-două ocazii prin prima repriză plus golul după ce Lemnarul intră în careu şi centrează absolut neincomodat de nimeni. A scos şi Robert una grea, ne-am făcut de cap cu nişte ocazii pe final, dar e ok. Şi totuşi, putea fi 2,3,4 - 0 după minutul 80. Puteam fi ca cârnaţii în 2010 cu Argentina. Şi totuşi, n-am fost, ceea ce e bine.

Apoi a mai fost Vlăduţ, care a jucat la ei şi nu la noi. Ceea ce nu e bine. Vlăduţ i-ar cam fi scos din minţi pe ăia de la Petrolul, trebuia să plece, să revină la noi mai exact. Vlăduţ e 10 clase peste Lemnaur ca talent, el şi Lorant ar fi jucat dumnezeieşte acum. Aşa, joacă doar al doilea. Păi Vlăduţ o punea în vinclu de la 35 de metri în urmă cu doi ani, despre ce vorbim aici?

Ar urma să avem pe la Târgu Mureş, într-una din primele etape din campionat. Pe malul Pokloşului, adică, acasă la un alt superstar, Zicul, Ghiocel.

4 comentarii:

allenatore spunea...

trebuia sa castigati mult mai lejer. petrolul nu a jucat nimic si a prezentat un fotbal lent pe ofensiva de ma apuca somnul

DlMuresan spunea...

Dar am câştigat foarte lejer. În afară de bara lui Hoban, n-au avut nicio ocazie. Dacă mai dădeam una pe final, la 2-0, nimeni nu mai zicea că am câştigat greu, deşi era fix acelaşi lucru

SellerEbay spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Kucing Techno spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Trimiteți un comentariu

 
;